Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ihhhh...koliko će pametnih zaraditi na ovoj euforiji.
♥️ Sarajevo ♥️
sad kad se grad opari idemo na KUPUJMO DOMAĆE-JAČAJMO PRIVREDU.kupujte naše šampone a ne njemačke, hranu garderobu itd.oni plaćaju doprinode a ne njemačka.
Suplja prica
Pun trg vozaca kamiona koji vole kroz masu gasati, pitanje je samo koji ce se prvi napiti...
idemo i sarajevo na doček nove godine + napuniti pluća svježim zrakom.
Svaka cast stvarno za novu Turisticku Organizaciju, i za projekat Visit Sarajevo koji su pokrenuli, stvarno odradjuju fantastican posao na promociji grada, i web site im je odlican visitsarajevo.ba , samo naprijed! :)
ubi smog. 😂
Biće trave biće biće.
Da su bili prijavljeni gosti prije sest sedam godina bilo ih je vise i duze ostajali grad bio pun petnest dana sta znaci propaganda vjerovatno i ove godine nece biti tv prenosa da bi uslikali u dvanest i rekli sto hiljada
Santa Claus is coming to town. Preživio deda mraz u Sarajevu. SDA pošast na aparatima.
Oduvijek mrzim praznike.