Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vancouver je najljepši grad na svijetu. Moderan, pored okeana, velik...zivjela sam tamo i znam kako je tamo
e kakva glupost pa ovo je fakat smijesno. prvo glupi novinar kaze da shevernoamericki gradovi nisu medju prvih 10 pa onda nabroja 2 kanadska grada. a kao drugo ja sam zivio u vankuveru 10 godina pa preselio u amsterdam i amsterdam je jedno 12 miliona puta bolji grad od dosadnog vankuvera koji se uzgred budi receno nalazi na kraju svijeta u zadnjoj vukojebini daleko od civilizacije.
Danas je 5 januar 2009,a juce od 7 uvece do 1 i 30 izjutra nismo imali struje jer je palo 15 centi snijega! Pozdrav iz broj jedan grada po kvalitetu zivota....
Sta ste vise zinuli na pedere? Koliko znam mjesta gdje su oni zastupljeni (San Francisco, Austin, Montreal, Vancouver) su upravo najpozeljnija mjesta za zivot, jer obicno imaju dobar standard, malo nasilja, liberalno stanovnistvo, itd. Jadni mi s ovakvim supljoglavim internetdzijama koji u zivotu nisu knjigu procitali, a bar da se informisu o nekim stvarime i da nas ne blamiraju kao narod.
Teheran nije siguran ali za pedere, peofile i ostale bolesnike....
svaki put ostanem sokiran zbog kolicine nepismenosti i gluposti ovih poslijeratnih turbo folk muslimana kao sto su dolje potpisani. njihovo je, naravno, demokratsko pravo da iskazu svoj neartikulisani urlik, ali ih iskreno molim da se lijepo iz sarajeva presele u teheran i da tamo u miru zive bez amerikanaca, pedera, prostitutki, jevreja, biciklista...
Čuj Teheran? A pogledajte kako sa-x pravi vijest: naslov \"teheran\" i \"alžir\"... zašto niste da je Pnom Pen i Port Moresby na dnu liste??? Nego, kontatate. Nemam pojma zašto teheran, valjda što žive tamo muslimani!!
cuj teheran prvi.....hahaha jesu nekad smjesni...ta valda ameri misle na sebi i ostala bjelosvjetska marva daim tamo nebi bilo sigurno njihovim usmrdjelim guzicama!!!!!
KAZU A STO NEDAJU PODATKE O BROJU PEDERA NARKOMANA PROSTITUKI,PEDOFILA I ONIH KOJI IMAJU SIDU.TA LISTA OD NJIHOVI GRADOVA BI TAKO IZGLEDALA.
kada bi se gledalo koliko mrtvih ljudi po broju stanovnika sigurno bi nase Balkanske prcije Sarajevo, Zagreb, Beograd bili lideri