Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubilo se za švapske penzionere željne sunca
@aleminho pa i kod nas su kuce pale na po 20 30 hiljada... eno ih na bhnekretnine kollko hoces svaki dan nova
@aleminho Nazalost svjedoci smo kako jedna kompetentna zemlja sa kompetetnim ljudima diktira ono sto je njima najbolje. To tebi nije okej? Nisu oni krivi sto smo mi na nivou takmicarskog jedenja graha o kojem "novinari" izvjestavaju. Samo da je tvojoj guzici kukati.
morel dva za euro ?? poyyy
nudim u zamjenu za 2 kuće maskicu za iPhone
To je vrlo pametna investicija, mladi ljudi bi ozbiljno o ovom mogli razmisliti...bolje je otići negdje gdje iole ima perspektive nego srati po Klix-u
tako to biva kada pederi žene partnera, a parovi usvajaju cuku umjesto da prave djecu
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
EVROPA izumire
Migranti :jeste li čuli Juriš!!!!!!
imal kakvog posla tu na toj lokaciji iso bi ja prvi evo
Eto me iz Njemačkeee!
perfetta menta 👌
Ke bela italija? Ustaše andimao!
Hogar, seronjo, opismeni se, ili se ne blamiraj, mogo si i ćirilicom to napisat, ha, ha...čuj "andimao".....Valjda natucaš ovo iz "Kuma"?
mogu li četiri za tri ojra
Ovako ce i na balkanu biti
Bas
fascinantno je da Italija ima najvise, mislim u svijetu, razlike u standardu izmedju sjevera i juga zemlje - na sjeveru i pogotovo u Lombardiji, Venetu i Emilia Romagna zive kao Svedjani a od Rima na dalje zive kao Grci u najboljem slucaju a kao mi u najgorem..
@JovoTurkoglu - sta ti je rs majke ti?
Ovo ti je isto kao Srebrenicka sela, imam ja 100 duluma zemlje i kucu, vrijednost trenutno svega mozda 5.000€
@Argentarijaaa hahahaha jbg kad ni Arapi nece tamo
I bez obaveze ulaganja novih para.
Kuca 1 euro + depozit 5000 eura plus ulaganje od minimalno 15 000 eura i na kraju te oderu Talijani za uredenje i materijal jos jedno 100 000 i dodje kucica od 50 m2 u vikojebini za 115 001 euro