Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine uglavnom iste budžetlije koji se i za tih 100KM kotizacije ogrebu o porezne obveznike. Doručak 10 KM, ručak 15 KM, domaće delicije 10 KM...ukupno 35 KM. Ostatak do 100 KM je cijena vožnje?? Možda bi realnije bilo 50 KM. Siguran sam da bi neki penzioner ili radnik u Bingu volio tako provesti dan pored Une.
@VOXpopuli2017 To je i cilj da se odbije zatucana seljacina koja bi tokom citave voznje galamila, psovala i pricala gluposti.
Tebi su zatucane seljačine, recimo, profesori u penziji koji ne mogu odvojiti tih 100 KM kako bi sebi priuštili jedan dan izleta pored Une, ili želiš reći da su budžetlije na voziću oličenje i mjerilo intelektualnog, obrazovnog, moralnog, etičkog i svakog drugog vrjednovanja društva, zaslužni da imaju besplatan dan sponzoriran od državnih institucija.
Čestitam, jednom godišne, odlično.. Mislim da bi trebalo razmisliti da se vožnja održi jednom u četiri godine prečesto je sad ovo jednom godišnje, treba to čekati kao olimpijadu , da se pokaže sva važnost ove vožnje.. Nikako ne bi bilo dobro da su ove vožnje svakodnevnica BH turizma , nikako..
A kako ce prici Uni u Štrbačkom buku onakvim putem. I kad uspiju, onda ih na rampi čeka momcina bez zuba, sa cigaretinom u toj rupi gdjr su bili zubi, koji jos stalno pljuje i vice STAIMA.
Ovom prugom je u Jugoslaviji vozio svaki dan šinobus i išli su vozovi za Split, a sad je događaj godišnja turistička vožnja elite.
Una , ljepotica medju rijekama.
Jedva mi i ovo organizujemo...
Pa dobro jednom godisnje hm
Bihacki privatnici (svaka cast - manje vise, dobroj vecini) i ostali stranacki = drzavni uhljebi sa motikama koji glume gospodu.. U svemu tome ne treba zanemariti ovu ljepotu i nastojanje da se napravi isto tako lijepa prica.. Una jedna jedina..
Masonske stipse he he
Jednom godisnje i nije bas cesto! 😒