Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas... uhvatih sebe... kako se smijem... onako bez razloga... A onda shvatim... da u stvari... mislim... na tebe..😘🧚‍♀️💚⭐️🌙
😊😘💚🧚‍♀️🐉💚⭐️🌙
💚
Kad mi je starom prije nekih 20-ak godina izvađen želudac i na njemu rak, stari je upitao prof.dr. koji ga je radio je li rak od cigara. Doktor mu je iznio svoje mišljenje i kazao da smatra kako su nezdrav život, loša ishrana i cigare nekih 5% a stres 95% uzročnik raka. Od tada, stari puši ko Turčin i zalijeva kolom i kafom, ali mu je sve horilo gorilo. Tumor markeri ne rastu.
bolji je zaostrog.
jes pogotovo ono kad se vikendo napuni seljacima sto ponesu sandive i gajbe piva od kuce ..
mora da samo pitu jedu i puše cigare, što pasivno što aktivno od rođenja