Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo da djipa kupim pa onda
Banovao Klix onog FGR srbo-komunistickog kera FadilFrljoka i THEYUPPIEEE - to je isti FGR srbokomunisticki bandit sljedbenik osudjenog ratnog zlocinca Ratka Mladica i Radovana Karadzica. Evo mu poruka od mene: Lijepa Fojnica bolje da idemo u Fojnicu nego u Drvenik i Makarsku. Volim svoje, tudje me ne zanima.
@Fundament Bravo, bas tako, tudje i ne treba da te zanima.Idi ako hoces i u tri PM, samo vise idi, pun mi te K. Samo unosis mrznju na ovom portalu. Uostalom, ti smradu SDAovski, nisi ti ni vidio mora, seljoberu matori, ti si od onih kojima je i grad kao da si Atlantidu pronasao :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Može može samo promocija off road turizma. Jer ceste su samo za terence i quadove
Lijepa Fojnica bolje da idemo u Fojnicu nego u Drvenik i Makarsku. Volim svoje, tudje me ne zanima.
@Fundament Bravo, bas tako, tudje i ne treba da te zanima.Idi ako hoces i u tri PM, samo vise idi, pun mi te K. Samo unosis mrznju na ovom portalu. Uostalom, ti smradu SDAovski, nisi ti ni vidio mora, seljoberu matori, ti si od onih kojima je i grad kao da si Atlantidu pronasao :)
Fojnica je lijepa isto Dusanka Majkic
Pricaj mi.. Polako... Onako kako ti znas.,volim tvoj glas..Kaze mi ona..Naslonila je glavu na rub jastuka, slusa i gleda me kako joj pricam lagano... smireno...bez zurbe...Mogla bi zaspati tako uz blazeni osmijeh kao da drijema... Zaspala je..Na licu joj se vidi da sanja.Neka spava... neka sanja... Kad se probudi pricat će mi sta je sanjala...Znam je vec... Nece moci zadrzati snove za sebe..Po osmijehu vidim da je nesto lijepo.. Bas kao sto je i ona... Kao vila..Moja vila.....Laka ti noc.
😞
😔😔
@moherc mislis na ljude koji su tu zivjeli?Zemlju ne mozes prekrsti, samo ljude.Ljudi se mogu odreci vjere.Citam da se u Njemackoj 2019 vise od 500sto tisuca odreklo katolicanstva.Ne znam tacno koliko u svijetu.Vremena se mijenjaju, ono sto je nekad bilo, nestalo je sa vremenom.Mnogi jos i danas misle da djevice mogu bez sperme (seksa) zatrudnijeti,sto je nemoguce.
'svakog gosta tri dana dosta ' :)) odatle jel ta izreka :D
Švabo bi od ovog zarađivao milione eura od turizma...
@ProdajemToaletPapir E Nismo mi ko Shvabe, nije nam do lahke zarade.
A smece u rijeci Fojnici, uzas od kesa na vrbama, na ulazu u to selo u kojem rijeka izvire. Kako je moguce to u mjestu koje zivi od turizma?
@s.bah Ima se, more se.
U ovom samostanu su ubijena 2 svecenika od strane ABiH
zna se ko ga je i ubio i taj je još u ratu osuđen na zatvor. A ovi iz HVO a što u Kiseljaku ubise efendiju niko nije ni osuđen.
Kako sam već kazao moja majka i sestra i ostali umirovljernici iz Dalmacije stalno idu u Fojnicu. Dobre su potrošačke moči, pa modu plaćati dodatne tretmane, masaže, kupke i ostale stvari. Pitao sam ig kako se domaći Bošnjaci odnose prema njima, kazale su mi samo ričeči pohvale.
kako su vjernice . blizu im je i katolička crkva i dobile su sve što su tražile. Zato nemojte zavđati bez potrebe, mi iz Hrvatske u banje i skijališta u BiH a vi bosanci u Hrvatsku na more.
Prokosko jezero je nekad bilo uzivanje a sad je samo za povratit. Bezbroj vikendica smrdljivi stoke krava ovaca sto pasu pored jezera na svakom koraku govna. Vikendice izvele septicku u Jezero to smrdi na kilometar.
@radlovac Treba otjerati krave i ovce i otvoriti šiša barove?
Kad si to ti bio gore da nije bilo stoke?
Ko nema auto moze se slikat, sve neke destinacije a nista povezano nije lakse otici u berlin i frankfurt nego na prokosko jezero
@krofnaa4 Ne lupaj, imaš svaki dan 20 terenaca koji čekaju turiste
Bio u banji u Fojnici 5 dana prosle godine i otisao sam na Prokosko jezero i usput sam unistio auto.Sramota je da je put katastrofalan do Prokoskog jezera
@Brcak215 Tamo idu ovakvi kao Fundament (Diplomatic) , njima ni ne treba bolji put ..... DIPLOMATIC, ZNAS TI ZNAS
@Brcak215 bolje da je katastrofan nego da svi navale gore i pocnu unistavati, graditi vikendice, a govna u jezero, kao i smece naravno, jer je narod stoka bez imalo kulture i osecaja za lijepo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bila već i planiram ako Bog da opet do kraja ljeta
Lijepa Fojnica bolje da idemo u Fojnicu nego u Drvenik i Makarsku
Hajd, fina je Fojnica ali idemo u Fojnicu kad ne mozemo u Makarsku - nemoj sami sebe da lazemo
Majka i setra iz Hrvatske, svaku godinu idu u Fojnicu i jako su zadovoljni.
Eto mozete posjetiti bogomolje jer toga nema na svakom cosku. 🥳