Pravda20202021Pravda
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
24.05.2013.
Komentari
128
Komentari korisnika
Imaju 3 ekipe sigurno, ali jednu prijavljenu za ovu sezonu za evropska takmičenja.
Grijači ispod travnjaka sa kvalitetnom drenažom su u domenu naučne fantastike za našu ligu, a samo jedan teren kada bi se uradio i postavio kao primjer, kvaliteta lige bi se popravila kroz 2-3 godine u smislu infrastrukture. Do tada, valjajte se u blatu i snijegu.
Šega šala, Mickey Mouse vojska 🤣
Misli se na sadnice/ stabla na povrsini gdje je planirana izgradnja pruge*
Jel ta zelena politika podrazumijeva sjecu i unistavanje svih sadnica koje su pocele da lijepo rastu na potezu od Ilidze do Sokolovic Kolonije, ili ce se na neki nacin ta stabla spasiti i presaditi negdje drugo? Pitam za druga.
Ko god procita ovaj komentar zelim mu ugodan vikend, a oni sto pate od nehebice da je izlijece do ponedeljka < 3
Po većini komentara se može zaključiti da komentatori nisu vidjeli dalje od Bosanske Gradiške ili Šamca. U svakoj državi u kojoj je iole uređen biciklistički saobraćaj, biciklista UVIJEK ima prednost, bila to biciklistička staza ili pješački prelaz, isti prilikom prelaska nema potrebu da se obazire jer je to dužnost vozača automobila. Edukujte se ili putujte da manje lupate gluposti.
Novinarčići ne znaju koristiti internet. A pogotovo nešto kompleksnije. Proizvođač mesa je firma Kelmendi Lebensmittel iz Giessena. Dakle, nije uvezeno iz BiH. Proizvođač koristi brend "Bosna", sto ne znaci da ima bilo kakve veze sa Bosnom i Hercegovinom. Mogli ste barem procitati sta pise na tom linku koji ste ubacili u clanak. Uhljupi.
bo ti joMu kevaru
Ovo je tačno i opće je poznata činjenica ljubavi između sda i hdz, kakav god da je ovaj lik, barem koristi javni medijski prostor koji ima da sve ovo što je javna tajna bude zapisano, jer pisama riječ ostaje.