Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ljudi sa jednom nogom zato čovjek prodaje jednu patiku ne znam u čemu je problem
gooUser1688876108 Sretno svima koji izbjegavaju plaćanje poreza jer to u ovoj zemlji je grijeh, finansirati uhljebe da se vozaju helikopterom na naš račun
Ma nije uopste po jedna patika, jednom sam bila i pitala zasto im ne stoje obje patike skupa, kaze prodavac radi kradje, ovako kad nadjes jednu i svoj broj, oni ti pronadju drugu da probas..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo pijacu treba izmjestiti ispred parlamenta jer isto je i jedno i drugo, neka ih bliže
Seljanka ili seljak iz Hrasnice vjerovatno novinar. Taj čovijek "i po jedna patika" je otac borac. 3 djece hrani koji je branio tu zemlju od 92 do 96 godine da bih vi mogli snimati kamerama tim. Za svaku patiku se par nadje više puta je kradena obuća s tog štanda ima razlog BOŠNJO
pa u svim obucarskim radnjama je po jedna cipela ili patika...malo se novinar prosuo..
koji je smisao pijace više...sjedneš u kola i za 10 minuta kupiš šta ti treba, još kvalitetnije
sultan tepisi najbolji tepisi
kad ti ukradu patike u srijedu a nadjes ih ovdje po akcijskoj cijeni
Ruglo
najviše me zanima oprema za suncanje janjetine zbog odlaska u Makarsku..... pošto je pajdo to sunčalo za janjetinu?
Jos malo pa ce i robove poceti prodavati koliko idemo nazad...zadnje smece
Općino Ilidza jeli te sramota! Ciganluk!
Pateticna ciganija u New Primitivs Kasabi.
Buvljaka imaš i u Beogradu. Imaš ih i po Njemačkoj. Second Hand Shop samo na većem prostoru. Nije to bosanski izum nego kopija.
Slika 16, jadni kunići :(
Nadrealno!
Bolesno
Puno uvoznih stvari koje u stvari idu preko carine
Pošteniji su ovi što prodaju na pijaci nego ova naša banda iz politike.A vidim po komentarima da ovi jadnici koji se bore da prežive smetaju najviše ovim idiotima koji su do juce bili u opankama,a sada glume gradjane.Ccc koja pokvarenost.
Brao za komentar!
izvini moram ti reci. po padezima ide: u opancima.ne moze u opankama. opanak> opanci> opancima.