Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam tamo, i uopšte nije nepristupačno. Blizu je puta. Samo što se mora preći preko Prače, koja je na tom mjestu plitka. Tako da bi najbolje bilo ponijeti gumene čizme. Ne može se ulaziti duboko u pećinu zato što ima jezerce u njoj pa se ne može bez čamca. Ali ono što se može vidjeti je stvarno fantastično. A iznad te pećine ima još jedna manja u koju se može ući mnogo dalje. I ona je baš lijepa. Ako ste mislili da dođete, dođite. Nećete se pokajati.
Mislim da ce malo turista posjetiti ovu pecinu. Razloga je vise, a jedan je nepripstupacnost. Pitanje je da li je dovoljan par opanaka da bi se doslo do pecine. Tu izvire jedan dio rijeke Prace, sto je bio lijep prizor kad se gleda s pruge, ali prici tamo - jok. Prema tome ovo sigurno nece biti zlatna koka za rogaticku opstinu kao sto se nada njihov turisticki direktor Nebojsa Golic. Nebojsa mu je krsteno ime, a mater mu je klanjala pet puta dnevno.
> Nebojsa mu je krsteno ime, a mater mu je klanjala pet puta dnevno. WTF, kako je to relevantno?
Nekome relevantno, nekome nije, ali ne mislim da je to neka tajna.
Pri ulasku u pecinu trebate da pazite da ne nagazite drevne serbaljske amebe koje su tamo opstale, inace cete biti optuzeni za ratni zlocin od strane no-dicka
Evo malo i pozitive. neka nauke a hodžama i popovima zabranite ulaz u pećine da slučajno ne bi tamo našli ostatke bogomolja ili nekih narodnih "junaka" (hajduka).