Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juce sam bio, nemam vokabular i kapacitet da iskazem sta su uradili od bjelasnice, za deset godina ce imat smog ko u gradu, razumijem ja da se pokradene pare moraju oprat al onako divljacki, strasno.
na bjelasnici si za 40 minuta voznje iz sarajeva. praviti gore apartmane i skrnaviti prirodu, umjesto poboljsati ionako solidan put je van svake logike.
Pa kreteni, apartmani su namijenjeni turistima i posjetiocima, koji maksuz dodju na skijanje. Nece se on svaki dan vozati 2 sata da ode i dodje na skijanje. Pogledajte druge skijaske centre na Balkanu i Europi opcenito. Al bosnjo se pravi pametan uvijek.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad smanjite dnevnu kartu na 2800 eura jer nema snijega..
Najveća je sreća na svijetu kad u voljenom srcu nađeš dom, Najveća je radost na svijetu kad si neko nekome svom!
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mnogi se hvataju Bjelasnice i gradnje apartmana koja je usput urednija i uredjenija nego mnoga druga mjesta u BiH i sire! Bjelasnica 1 i 2 su primjer kako se izgradnja moze svesti na podrucju gdje ce najmanje raslinja biti posjeceno. S druge strna imate Jahorinu na kojoj se grade oblakoderi nasumice a nitko da zucne. valjda zato sto se u dodikland ne dira!? A sta je s onim mastodontom na Trebevicu povrh Sarajeva? Je li to kome smeta,ili ne smeta jer su Neko Njiva i laktasenko u talu.
hoce li pojeftiniti apartmani bice znaci apartmana jeftino
Konzumerizam i hedonizam se mora ugasiti
To gore ruglo skup snobova i frustriranih tatica i instagram mama. Hvala ljepa na tom gore poganluku...
Samo nase debili iz ocbjelasnica na prve pahulje snijega pucaju topove. Trose vodu i struju. A da ne pogledaju vremensku prognozu(ne moraju dugorocnu) barem za 7-10 dana. Pa hajvani ako je najavljeno topliji period sta palite topove. Ode voda. Ode struja. Al daj 2 dana skijanja treba pare uzet od naroda. Hajvani maloumni.
Druže topovi se koriste svugdje u svijetu, i ranije čak. Da su sposobni ovi iz ocbjelašnica pa da topove uključe visočije i ranije, jer velika je razlika u visini babin do i heliodrom. Gore kad bi radili i da imamo gondolu, mogli smo vec imati 20 ski dana, možda i više.
Zato se Jahorina bijeli. Hvala Mladji gdje cuo i ne cuo.😂
Na Bjelasnici vise stambenih jedinica,nego sume i skijalista. Jesu je unistili pravo sa betonom,a gradi se trenutno jos 9-10 zgrada,sa tendencijom daljeg prosirivanja.Hajde mogu da razumijem gradnju hotela i nesto bungalova koji se uklapaju u prirodu,za turiste.Ali,kompleksi zgrada kao na Dobrinji? Pa ko je to sve dozvolio?
nek ovako ostane do kraja godine pa i sljedece aBd valjda se malo saberu i spuste cijene
Gledaj komentara da je sad umjesto ovog obrnuta situacija i da ski sezona tece ko po loju komentari bi bili super lijepa naša Bjelašnica a ovako sad ismijavanje sto propada sezona to su ljudi sami ne znaju sto zele, bitno da drugom pakoste i cine ih nesretnim
Nisu hairli pare ulozene u objekte,ni na jednoj planini oko Sarajeva
E jbga,pvo mi je baš teško palo.
Strucnjaci su prije 50g rekli nece biti toliko snjega na bjelasnici nakon 2020,al et ima apartmana jeftino
Od kada napravise ruglo, posjecujem samo drugu stranu, Sabici, Sinanovici itd… ljepota
Haj sad ovi pametnjakovici, pitajte sto ne rade topovi na 15 stepeni hahahaha