Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ima svoju definiciju luksuza. Da su svi kao ja, ovakve ponude bi propale. Neki ljude vole da je sve na dugmić, skupu hranu kojoj poseban ukus daje to što nije svima dostupna, skupe pločice u preglomaznim hotelskim sobama, sterilne bazene sa plavetnom vozilom, usciljenu ljubaznost uz uvježbane osmijehe, šljašteće nepregledne tržne centre. Nekome je luksuz koji dan u prirodi koju čovjek nije stigao opoganiti, sa dragim bićima na dohvat ruke.
Ja ne znam majke mi ko je ovdje lud. Pa jbt život provocirate nas, ismijavate. Kakav luksuz, kakve pm?! Jedva kraj s krajem sastavljamo. Još nam i viza treba.
ma realno, Doh nije destinacija gdje bi se islo... sta da radis u Dohi ?
Ha ha pa ovo je komercijalni clanak. A autor teksta glupan nema pojma o marketingu. Tekst mu je dugacak ko citanka. Nakon deset redova sam prestao citati, stvarno ti dosadan tekst autore. Pogledaj na Linkedin SlideShare upute kako se pise tekst za komercijalne svrhe.
Kada neko spomene rijec aerodrom meni je prva asocijacija Trebinje. Ne znam zasto.
ma super vam je veza Sarajevo - Doha Kako ću do Rima ili Pariza ili Atene? nema direktnih letova za Evropu, hej ljudi, mi smo u Evropi (ili možda nismo?)
Ma super! važno je da Sarajevo ima vezu sa Dohom, a kad treba negdje bliže u Evropu, da te glava zaboli, nigdje iz Sarajeva direktno. I Mostar i Tuzla biće bolji, ako već nisu!
Prvi put kad odem u Dohu, ima da se pokenjam na ovaj plocnik
Sada fino pišete o Kataru i Qatar Airwaysu. Dali su vam džaba kartu da vam guzica vidi puta. Ali svejedno samo se o Kataru i Qatar Airwaysu može najbolje pisati. A i ovi novinari s Klixa da se malo prosvijetle.
da imam para nikad nebi posjetio harape već bi bio negdje u Toscani, Andaluziji, Latviji, Štokholmu ili New York, LA, London, Berlin, Paris. Harapi su odvratni i previše tupi i glupi.
@Dr.mr. Zaradi, nego sta. Miccy je poslom vezana za cijeli svijet.😎
Lijepo neka je sa srecom, da dugo letis ijos sretnije uvijek sletis.
Neznam ima li neko da nije bio u Dubaiju ili Qataru?
Super je Doha, avio kompanija im je za cistu desetku.
Mici zaradi li se sta tamo
Ovo ste i uveli za babine sinove i SDA mafiju da im je lakse da putuju. Mi normalni i prosjecni moramo stediti da bismo vidjeli Dohu...
svi bi ljudi mogli zivjeti u luksuzu samo da nije pohlepe. pa prvi vi 95% vas hoce da crkne ako brat, komšija, jaran ima nesto vise ili bolje i ako vi nemate vise nista vam nema svrhe
Imate svi pozdrav iz Dohe, nemam kad klixat, uzimam novce od prosle godine :)
Ako si zensko, siguran sam da si sada ispod carsafa