Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako i neće! Imamo najlipše more na mediteranu! Šro potvrđuje godišnji posjet od preko 10.000.000 noćenja...
Ma jesu skupi, nevole nas itd al da imaju najljepše more vala imaju! Bio sam i u CG, Albaniji, Grčkoj itd ali Hr je Hr... Sve ostalo su pokušaji
Aj majke ti pitanje a sto bi vas morali voljet?,ja prosle godine bio u Sarajevu Mostaru i Jajcu cim su culi dijalekt odmah splasnu entuzijazam i tocno mu citam u ocima"Ajde ba ujo ostavi pare i giljaj da te negledam"
Jesu pomjerili kanalizacijske cijevi makar 50 od obale? Pokupili konzerve, opuške i ostalo smeće što leži godinama na plažama?
Čuj ovog dole što kaže da kad spominju najljubaznije destinacije da su uvijek u vrhu liste, to jest tako jer vam dolaze eglezi, njemci, prema njima ste ljubazni, njima se ulizivate, ali prema srbima ili bošnjacima nije tako.
Crne Gore nema nigde🤣
Grčke plaže recimo u Jonskom moru na Lefkadi, Zakintosu, Kefaloniji... Predlažem da obiđu pa onda prave listu. Usput ne osporava ljepotu ovih na listi!
A gdje je Neum, a gdje je Bodrum a gdje je Antalija? Zar nisu to najljeose plaze...tako kazu na BaršĆaršiji!
Samo su trebali navst i zemlju najneljubazniju prema turistima. Tu bi Hrvatska pokupila svih 10 prvih mjesta.
Otkad to hahaha. Najneljubazniji? 🤣 zato se turisti redovno vracaju a kad spominju najljubaznije Hrvatska je uvijek u vrhu svi lista 🙂
@Dabar...od kad ti ides na more...ne kazem da nema uhljupa, al ta ti prica ne pije vode. Imam dosta godina...al ne gledaj sto ti klix kaze nego prvi komsija.
Pasjača je odlična plaža, ali se tu ne možete opustiti. Iznad glave su vam stijene koje čekaju da padnu, a svuda oko vas su stijene koje su pale ranije.
Opet nema Zlatni rat na Braču! Ko je pravio ovu listu?!🤔
bili smo, Pasjaca jeste jedna od naljepsih plazi na cijelom Mediteranu...