Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo - Kriminal Zenica - Seljačine Mostar - Nacionalizam
Ovaj ako je norvezanin ja sam Kinez!
A sta ce drugo biti ako zivi u toj zemlji???
Jesu li Kinezi koji žive u Bosni bosanci?!?!?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je ovaj garavi?
nisam znao da je toliko jako sunce u norveškoj
ZAVIDOVIĆI...psi lutalice...saeroma babo...seljonOčelnik...umri prije smrti itd.
Norvezanin, nema sta
Goražde - Raja
BiH stanovništvo ? Kako od bajke napraviti noćnu moru.
Jeste Norvezanin koliko sam i ja Turcin
Ko je ovaj Demonizovani???
Odlicno!
Vidi se da je autohtoni Norvezanin 🤣
Podsjeća na Vik8nga.Krv nije voda😳
Multikulturalno Sarajevo 😂😂😂 muslimani su izvršili teror nad ostalim kršćanima tako da se i ona šaka koja je ostala ispraznila iz nekoć njihovog grada. Sarajevo je danas muslimanska kasaba bez trunke multikulti šmeka, Teheran boga mi. A pokušavaju izigravati neku progresivnu sredinu, staru slavu, a sve zamotane žene oko tebe svako 200 metara jedna prođe 😂
Naravno da je multikulturno sarajevo, u njemu ces vidjeti i zamotane zene i sexy odjevene itd. dok u tom vasoj vukojjebini kao sto je siroki brjeg, posusje itd. tu ces naci samo okorelog ysttasu koji nije vidio drygog i drugacjeg. Vi ste toliko optereceni nacionalizmom i sovinizmom da u istocni dio mostara nikad ne dolazite. Amazonska plemena su za vas kultura.
Original , Norvežanin , 👍😂😂😂
Mala moja iz Bosanske Krupe okreni se da ti vidim oci