Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej koji ste vi otpad ljudi...ak je nes dobro za ovu drzavu ko da ima veze \"koje\" je vjere..
maajku vam parazitsku potturcenu jeebem, nasladjujte se jos malo goovna jedna, jos malo i nece vise pare u sarajevo ici
Ti si najveća \"pamet\" koja hoda ovim prostorima... Ako ti gospa smeta, ne moraš vrijeđati one koji se mole gospi svaki dan.
sta blokirate komentare. kad cuvijek hoce da sere pusti onda i mene
HALO ,HAJDEMO MALO SMIRITI DOZIVLJAJE ..HALO OVDJE SE NE RADI O VJEROVANJU U GOSPU ILI ALLAHA ..HALO OVDJE SE PRICA O TURISMU I PROFITIRANJU , GLUPOST BI BILA DA LJUDI NE DOLAZE I NE OSTAVLJAJU PARE ,A VISE SVADJAJTE OKO VASE GLUPOSTI.
Meni se ukazalo svjetlo kad sam se poslije dobrog rucka iskenjao dobro na solji! Pozivam sve turiste da vide to cudo koje napravih tamo ! Ulaz marka !
muhamed i allah su najvece gluposti za koje sam ja cuo u zivotu idi u meku maj.ku ti je.bem bal.insku gazi turcine sikter go.vna u špilje na BI tamo su vam korijeni.
IH NEJMOJTE TAHKO A DJE JE HAJVANTOVICA
hercegovac ako ne vjerujes budi tiho tvoj izbor i tvoja stvar kužiš? mene zaboli u šta ti vjeruješ ali ostave druge nek vjeruju šta oće.. jasno?
gospa je najveca glupost koja se desiila na ovim prostoima ali donosi pare i zato svaka cast ljudi. kad bi vako piramide njegovali i ostale nebuloze kao sto rade drugi bosna bi bila vrh
MERMERNI PLOCNICI , HOTELI S TENISKIM TERNIMA I BAZENIMA SU SAMI ZA SEBE BAJKA ,MJESTANI BOGATO ZIVE I TAKO TREBA ,SVIJET DOLAZI U SVOM VJEROVANJU ,OSTAVLJAJU NOVAC ,ODLAZE SRETNI I ZADOVOLJNI, A BOSNI PRIHODI ....I CIST ZRAK .
maloprije sam primjetio kako se oblaci krecu malo brze nego inace, to je sigurno neka bozija poruka, treba se hitno negdje okupiti i druziti, i treba brzo napisati jos poneku bajku
TAKO SVAKI PAMETAN COVJEK REZONUJE .
TOOO!!! SAMO TREBA NJEGOVAT ONO STO BIH DONOSI PARE!!! ;-) STO VISE PIRAMIDA, SVETILISTA, RAZNIH \"CUDESNIH MJESTA\" ITD, I MIMOICE NAS EKONOMSKA KRIZA ;-)