Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se objavljuje ovakva vijest odnosno, zasto se stavlja ova slika? Da izazove burne reakcije, ne vidim drugog razloga!
Prije par godina par prijatelja iz BiH se popelo na Mont Blanc i nisu dobili tekst na klixu jer su nosili prave zastave.
Prava zastava. Bravo!
Na mont blanc se penju penzioneri pa cak i djeca
U najmanju ruku smiješno šta se objavljuje samo zato što će ljudi komentarisat, širiti mržnju i svađat se. Jesu li vlasnici, urednici i novinari ponosni na sebe i svoj posao???
Zasto nosi stranu zastavu ??
Nek je zastava tzv herceg bosne tu
Lovro dolazi ti predsjednik iz Sarajeva u oktobru... a vjeruj nisam imao namjeru...
Mogu shvatiti da Lovro ne zna koji je najvisi vrh Europe, njih u Busovaci vjerovatno uce da je Velebit najvisi vrh Europe, ali da su Klix-ovi urednici toliko neuki to je jednostavno neprihvatljivo. P.S. Najvisi vrh Europe je Elbrus i visok je 5642 m. ( bio gore ali ne da bi mi slika visila po Klix-u nego iz svog ćejfa ) I Lovro ne pravi od ovog uspona dramu, Mont Blanc je lagana setnja. ( znam i to, jer sam i gore bio, opet iz svog ćejfa ) Moj Lovro
ozbiljno, cija je ovo zastava?
Bravo Lovro! A iduci mjesec bravo Komsicu! (samo zbog zastave)