Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ google earth Dobra ideja!
hworang ching tong pong space chong zid kling ting ping!!!!
nađite kineski zid na google earth i zakljucite sami sa koje se visine vidi zid.
@tobe jarabi NIKOME ! I oni su kao i sarajevo-x samo zuta stampa, koja uvijek pise gluposti. To je svrha zute stampe. Postoji ogroman broj naucnih novina, tamo trazi istinu, ne kod profesionalnih idiota kao ovi, sto si ti naveo.
i ovo bih bas volio vidit..mozda se nakada i odleti do kine..nikad se ne zna
http://www.nacional.hr/clanak/56892/znanstvenici-otkrili-kineski-zid-2000-km-dulji-nego-se-vjerovalo KOME JA DA VJERUJEM !?!?!??!
uopste duzina nije bitna da bi se mogao vidjeti iz svemira. Suvise je ovo sranje usko da se vidi. jedino sto se vidi iz svemira je Razija Mujanovic
e jeb.alo mater, i sad mi nesto ko biva istrazujemo svemir, a ne znamo sta nam je u džepovima
PRVI KINESKI ASTRONAUT KOJI JE OTIŠAO U SVEMIR JE REKAO DA SE NE VIDI I TAČKA EVO PROČITAJTE NJEGOVU IZJAVU http://www.nacional.hr/clanak/10746/kineski-let-u-svemir-uvod-je-u-invaziju-na-tajvan
ma samo ciste lazi. nikada niko nije bio na mjesecu. :)
pa rekli su astronauti da se nevidi nijedna gradzevina golim okom iz svemira.
Evo pogledaj cinjenice: http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Wall_of_China Pod: \"Visibility from space\"
ne lupetaj gluposti, postoje snimci iz vasione na kojima se vidi kineski zid. osim toga, otiđi u Kinu, vidi, pa onda pametuj. osim toga članak nije ispravan, i prije ovog otkrića je kineski zid bio duži od 7000 km!
Nema teorije da se vidi sa Mjeseca. Jedva se vidi neka veca rijeka a kamoli zid sirine 5 metara. To je cista izmisljotina.