Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi ne mozemo peleta nabaviti imamo penzije 550 KM dobro ikako zivimo
Pa već živimo, Kuko teletabis već izgradio megagrad Bonovići, megagradonačelnica Elzina 😂
Kazi mi, sreco, kazi mi, tugo da li nocu pomislis na nas da li ti se nekad u samoci dugoj ucini da cujes moj glas Ja cu i dalje da ti pisem pjesme ti ces mi biti u svakom snu ja cu i dalje pricati sa tobom nocima kao da si tu....
💙💙😊😘🧚‍♀️🐉💙💙
😘🥰🧚‍♀️🐉💚💚
Mi necemo sigurno. A ko ce, ne znamo.
Ovaj koncept u Arabii je toliko glup da ne mogu vjerovati, evo samo jednog primjera, u slucaju sudara u centru, sve je blokirano!
Cuj u „Arabii“ hahahaha KAZE SE „U ARABIJI“ SMOTO JEDAN.
Necemo
A izvan ovih zidina milioni zombija i sve sama pustoš. Niko izaci ne smije.
Ne.
ovo su projekti za bogate to jest gradovi bez sirotinje.tako da Sudijci su prvi posegnuli za rijesevanjem tog problema sa ovom projektom.
Ma živjet će stoka i u zatvoru. Samo im daj džabe. Odma to leti ko svinja u blato.
E moj klixovac džaba se nadaš.
Sve je moguće bilo gdje u svijetu.Samo kod nas se tek svečano otvaraju liftovi,kružni tokovi,trotoari a bogami i postavljanje kontejnera za smeće.Kakav smo narod kada nam smeta POTPUNA rekonstrukcija tramvajske pruge nakon 60 godina.
Ja ću do tad na ahiret...
Treba ti 20 godina da obiđeš sve..
Ovo ko Tibra bokte