Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stupid american cowboys, North Koreamerica propaganda, kids learn in school that usa is 10x bigger then Russia, hahahahahaha, idiots...
A da je bilo malčice vremena odvojiti za Internet pretraživač, YouTube i sl?
naš osnovac tamo može završit fakultet kao od šale
Nema opravdanja za ovaku neinformiranost. Stvar opće kulture je znati nešto o skoro svakoj zemlji bar što se putovanja u istu tiće. Nije ni ono naše učenje bilo ok, kad trebaš znati koliko ovaca ima u Australiji al da ih tamo ima to je ok. Ili da ne znaš vrhove u Austriji iznad 3000 met al da je Alpska i planinska, europska itd je min minimuma.
pa šta ti je tu čudno. dovoljno ti je da prođeš kroz komentare da vidiš kakav je kod nas stupanj obrazovanja. to što ti pričaš se odnosi na prethodne generacije. danas samo teoretičari zavjera i ravnozemljaši
Neobrazovani i nepismeni ameri, fujjj...
😬😬😬😬 'merikanci...
Nema glupljih ljudi od ovih ko fol amerikanaca, oni misle da sunce izlazi u americi
Nisu oni glupi, nego nisu opterećeni nebitnim stvarima, koga u USA briga gdje je neka zemlja a pogotovo zemlja veličine Hrvatske, a to koliko su glupi dovoljno govori njihova ekonomija.
Hrvatsku posjećuju sve više i više.