Preselili se s Floride
43

Amerikanci koji žive u Dubrovniku otkrili šta su ranije mislili o Hrvatskoj, a zbog čega se sad stide

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Gabriel i Eileen Cardona s Floride su se doselili u Dubrovnik, a na TikToku su iskreno podijelili šta su to ranije mislili o Hrvatskoj, a čega ih je danas stid.

Na jednom od snimaka pobrojali su tri stvari koje su ranije smatrali o susjednoj zemlji, a zbog čega ih je nakon što su se doselili sramota.

"Mislili smo da je Hrvatska u Aziji", kazala je Eileen te se već unaprijed počela izvinjavati pa se našalila sa suprugom da nakon ovoga trebaju razmisliti da li uopće objaviti video.

@cardonas2croatia #dubrovnik #croatia #župadubrovačka #meditteranean #europe #balkan #zagreb #split #usa #culture ♬ original sound - Car2Cro

Druga stvar koju su mislili prije dolaska u Hrvatsku jeste da se u ovoj državi vozi lijevom stranom.

"Prema Amerikancima svi u Evropi voze lijevom stranom. Poslije smo istražili i shvatili da je to praksa u tek nekoliko zemalja u Evropi", ispričali su.

"Ovaj je dobar. Mislili smo da će Hrvatska biti jako, jako opasna", te otkrili da je njihov prijatelj koji ih je posjetio mislio isto to.

Priznali su da su istraživali o zemlji, ali da nisu dobili previše informacija, zbog čega su pretpostavljali ono najgore.