Legalna zaštita od napasnika
1
Papar sprej konačno dostupan ženama u BiH
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mogu naruciti sprej za samodbranu
nije to samo za zane. jedan moj drug stalno nosi sprej i mi ga stalno zezamo za to. ali da ga sinoc nije imao ja bih sad bio na hirurgiji!!!
Ja nosam nož za svaki slučaj...
geek!
@sex manijak da mi te bi vidjet kad te ja kroz sake propustim
kakav ba stereotip`muskarci jesu jaci od zena i ako je to diskriminacija tuzi Boga,tobejara
Samo što su kod nas muškarci jako jako često slabiji od žena. Ovo je diskriminacija na bazi STEREOTIPA.
Dzaba zene koju ja zameracim nepomaze ni pistolj a kamoli sprej
@WTF Nije seksizam. Razmisli malo. Žene su po prirodi (uglavnom) fizički slabije nego muškarci. Statistički gledano, kada je u pitanju nasilje između dvije osobe suprotnog pola, u 95% i više slučajeva muškarci napadaju žene. Ovim se žene izjednačavaju sa muškarcima i daje im se prilika za samoodbranu.
Zato sto bi se muskarci zajebavali sa ovim i maltretirali zivotinje i druge ljude :D :D Budale
STA SAMO ZA ZENE?!?! WTF KAKAV JE OVO SEXIZAM?
pise da je u papagajci... kakav stup*?
a sta ako mene neki hajvan prepadne, trci za mnom, ja mu ovo strcnem u lice, on ima astmu, umre od ovog jer traje do sat vremena (wtf?????????), ja zavrsim na sudu zbog ubistva jer je lik ustvari trcao za mnom jer mi je mobitel iz torbe ispao?
cijena mu je nekih 9 km. i bilo ga je negdje na stupu u nekoj prodavnici uzeti
Cuj to samo zenama!?Ja da imam nesta tako bi cijelu sumu zapalio :-). Pa opasno je ovo ako dovodi do gusenja,a nisam znao da je toliko dugotrajno,ja mislio 5-10 minuta max.