Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Tuzli isto i nek je. Žao mi je samo uposlenika u BiH.
neki su dali otkaz kao način protesta
Prazna. Sutra da stane rat bila bi puna iste sekunde jos da im daju neko snizenje. Lazno moralisanje najvise mrzim pogotovo od ovih balavica tzv influenserica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
haha...influencerica ili kako se već piše, ponosna što Bosaanci bojkotuju Zaru, a ona ne bojkotuje Instagram i zarađuje novac na toj društvenoj mreži, iako znamo da stvarni vlasnici i tvorci te iste mreže također podržavaju Izrael...s tim da sa svojim objavama i njima zarađuje pare.
Reklama je bila zaista uvredljiva, ali Zara je Španska, Španci su medju prvima osudili desava ja nad Palestinom, Zari bi najbolje bilo da se pozabavi svojim menadžmentom odakle oni dolaze, ljudima koje prave reklame, malo vise da istraže trziste, da se u svojoj neobavjestenosti o desavanjima u svijetu ne izruguju tudji bol.
zbog tude guzuce -unistavaj svoje,ako je placa od prometa "blago"djelatnicima,sve u BiH ide "korak naprijed ,dva nazad",rat ce trajati koliko guzonje odluce,Zara/bojkot/ne predstavlja nista
Bogami mala voli slagati, ja sad iz scc. Nije gužva, ali bome nije niti prazna
Bosanci znaju kako se ponašati prema agresorima jer su preživjeli 92-95
Da sam menadžer, zakatančio bi je i nikad je više ne bi tamo otvorio pa da se bojkotaši oblače kod Kineza. I tako u svakoj zemlji koja podržava teroriste Hamasa.
Fašističko đubre
Samo akciju dobru spycat vidces kako dolaze smrde
Kazu ne mogu ostati od online narudjbi! Jebeni licemjeri...
samo da bude neki jaki popust pa će zara opet biti puna ko šibica.
Bershka i Pull and Bear su pod istom ZARA grupacijom!!!
naravno ima internet prodaja, jeste li to istrazili, a sta je sa bershkom, stradivarius pull bear, sve je to zara, te su radnje pune
Internet prodaja ide savršeno dobro! Evo na poslu svaki dan bar jednoj ženi brza posta dostavi paket iz zare.
Instalirajte sebi aplikaciju NoThanks i vrlo lako ćete znati koga sve treba bojkotovati (preko koga se subfinansira Izrael)
Radnici ce ispastati, do kad ce ovo trajati ne znamo, zimsko snizenje pocinje oko Bozica, da li ce i tad biti "prazna"
Udri futeci po dzepu , tu su najosjetljiviji. Opet ce me blokirati klix.
I nije bas sinoc bila
Slijedeći hrvatski proizvodi akobogda...