Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocito ima, cim si mozes priustiti da zivis u LA.
Bože moj, do kada imate namjeru popularisati ovu ženu, koja blago rečeno, nema pojma o fotografiji ? Svaki drugi članak je o njoj, da li je ona vrijedna tolikog reklamiranja ? Toliko drugih, mladih i talentovanih ljudi čiji se rad ne prepoznaje zato sto se ne guraju na silu, i zato što su skromni, ali njihov rad očito nikada neće biti priznat, sve dok bude ovakvih lažnih fotografkinja i " retuširačica ". Strašno je šta se u našim medijima predstavlja kao talenat. Katastrofa ...
Draga Adisa, "modna fotografkinja"?
...fol je u sposobnosti etabliranja. kasnije moreš svaku bezvezariju tušit pod "umjetničku viziju postsocijalnog nadrealnog subrealizma".
Moretel nam otvorit komentare na klix nightlife da se i mi posvetimo umjetnosti ?
jel bila moderna fotografija, od ovih 12 slika 12 pederluka.Cak i je i od ovog jadnog pujde uspjela napraviti pederluk