Njemački brend
96

Ulla Popken, moda za punije, otvorio novu poslovnicu u Tešanjci i predstavio kolekciju za jesen

Brend Ulla Popken otvorio poslovnicu u Tešanjci
Brend Ulla Popken otvorio poslovnicu u Tešanjci
Ulla Popken, njemački modni brend sa tradicijom od 1987. godine, koji već četrnaestu godinu uspješno posluje u BiH pružajući ženama i muškarcima priliku da razviju sopstveni stil - bez obzira na veličinu, sada je otvorio novu poslovnicu u Mega Mallu u Tešanjci.

Sa sloganom "Moda koja mi odgovara", brend Ulla Popken svojim kupcima svakog mjeseca predstavlja novu kolekciju u veličinama 42+.

Široka paleta mode njeguje visok kvalitet uparen sa dobrim krojem, te garantira inspirativnost i nove trendove: moda za svaki dan, ženstveni poslovni outfiti, moda za posebne prilike, kao i donje rublje i program za kupanje. Također, u sklopu poslovnice možete pronaći i kolekciju Johan Popken namijenjenu za muškarce u veličinama do 7XL.

Ulla Popken kolekcija za jesen 2023
Ulla Popken kolekcija za jesen 2023

Uz novootvorenu poslovnicu, Ulla Popken je spremio i sjajnu novu kolekciju za jesen 2023 koja vam donosi mnoštvo raznovrsnih komada odjeće za žene i muškarce, na koje nećete ostati ravnodušni i poželjeti ćete ih imati u svom garderoberu.

Ulla Popken kolekcija za jesen 2023
Ulla Popken kolekcija za jesen 2023

Provjerite zašto se Ulla Popken iznimno ponosi ponudom i kvalitetom odjeće u tri izvrsno opremljene prodavnice koje se nalaze u Importanne Centru (1. sprat) i Aria Mallu (3. sprat) u Sarajevu, a sada i u Mega Mallu (1. sprat) u Tešanjci.

Ponudu možete pogledati i na online shopu www.ullapopken-bih.ba, a kako biste ostali u toku sa svim novostima i akutelnim lokacijama zapratite ih i na njihovim Facebook i Instagram profilima.