Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kad ovi bez mozga pocnu davat kvalifikacije. skidaj gace slikaj se i suti
Citam da je izabrana. Cura uoste nije za miss.
Citam da je izabrana. Cura uoste nije za miss.
I gle mala pobijedi...
Aaaaaaaaaaaaaa vidi tamnopute vlahinje... Što li je ovako mrka? Da joj baba nije iza šupe dolmila guzicom Spahije i Sejmane 500 godina dok joj je "deda šetao opanke" ?! Anđela Anđela, da ti Turci nisu baku karali iza šupe, bila bi "lijepa" ko Dušanka Majkić...
@hrana1 Izvinjavam se :)
Normalno, ovo je legalna prostitucija za one koji imaju novac.
Dijete je upravu.Modeling zahtijeva izuzetne intelektualne sposobnosti i vrhunsko poznavanje nuklearne fizike uz geneticku biohemiju.Nije to lahko sve staviti u jednu pozu.
Anđela, Anđela, znaj kad budeš daleko, Tvoga će sunca sjaj isto da me grije! Anđela, Anđela znaj da čeka te netko, I da ti vjeruje još više nego prije.
K'o da je iz Pakistana. Zar Slaveni nisu plavi i bijele puti 🤣
Ja sam gori kad otvorim ovakav naslov!
Gurbetka rekli bi
A jes mala dobra ko zvono 😂
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. Http://zalbe.vzs.ba
Ova kao da je iz indije, rumunije. Cigancica mala 😨
Trehno bi je kao Atalanta
Sarajevo.. guta klix rijeci kao Anđa...