Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da je Kcerka od Zeljke Cvijanovic !
Izgleda, ne ko skupa, nego jeftina prostitutka…
sve je otislo u quvac...
Dzidza
Blentavo ko i mama....
kazes "odvazno" autoru, sta je tu odvazno, skinut se, neka umjetnost...pa ljudi su se prvo ucili oblaciti da bi se predstavljali odvaznim
Gabor
S kim je i kako rasla, dobro je ziva ikako
Odvazno? Vulgarno? Je li to isto?
a ako cemo da g000zimo vaspitanje - ovo nema nikakve veze sa odvaznoscu nego sa sramotom.... kako neko vec rece ko ce vise droljastije izgledat.... sta drugo coek da kaze nego da vrišti da je neko tuca.... i kad je stuca - silovaTa.
dobra ptchka nea šta pitam se samo je l daje na sat il na poziv
sisa veca od moje buducnosti
treba joj pakaš ubit
Ocigledno se ovih dana kojekakve svjetske ublehe takmice koja ce izgledati droljastije 😂😂
Ne mogu da shvatim muskarca koji je u ovakvu zenu zaljubljen i zivi sa njom. Ovo je bruka i sramota da se ovako reklamirapa nije ona u javnoj kuci brate mili. Sve sto je nakaradno danas je moda.
Sao roma, babo babo 😎