Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pederi na foto aparatima
a kako te neko moze natjerati da dr kaš pred njim? kako eto. znate li reci ne hvala, vidimo se ili hocete poslije nekoliko godina da pokusate da se oparite na foru ? bjezi ba, uzelo maha. moze te optuziti ko hoce.
Nešto kontam, haj'mo se i mi sa Klixa okupiti i optužiti ove naše glumce u parlamentu za dvodecenijsko silovanje, svakodnevno.
A njima kriiivoooo....
Braco draga zar su svi semiti nsdtrani..malo malo pa nekog Jevreja ili Arapa optuze..
Uglavnom je rekla-kazala, ali pravoslavci su u tome neprikosnoveni i tu nema dvojbe, pa Kacavenda ima i video snimak kao dokaz, tu ne moze biti dvojbe tipa rekla-kazala
deduka se napaljivo hehehee
Ovi modeli počesto slabo kontaju, šta li. Godine prođu i onda im se pali lampica
Ne, nego nema vise angazmana pa im jedino preostaju neke tuzbe iz proslosti kako bi nesto zaradili. Sto nisu tuzili odmah nakon mjesec dana nego tek nakon sto hoj hoj prodje vremena. Tako isto i ove manekenke, uglavnom sve se kasnije pojave na izmaku karijere sa nekim zlostavljanjem ial
Pa sad... jeste jako mali broj Nobelovaca medju modelima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko da su djecurlija, a ne nabildana muskadija cc jedan dedica ih uznemiruje
Što ga nisu nokautirali?
Slomit ce nokte
Zadnje što sam čuo prije mraka na okama bijaše klik njegovog foto aparata...
Imal neko da nije uznemiravan?
Imam ja, uznemiri me, foto aparata ti.
Stavi smartfon na mjesto, sad ću te nazvat da malo uživaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isti onaj bolesni pop-đikan Kačavenda.
@Norid33 Kaurin je dubok korov rođak.Treba puno truda.
MOMCI MNOGO STE U TOKU OVIH PEDERSKIH PRICA BRAVO! A KAKO STOJITE SA PEDOFILIJOM :)