Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.aidakorman.com [email protected] www.facebook.com/aida.korman www.flickr.com/photos/akappa Regards, AK PRESS
i ovo vijest...bože sačuvaj... dizajn i ona dva svijeta...
@pitar2007 Aida Korman? Ili ima neko drugo umjetnicko ime pod kojim nastupa? Na kojim fashion weeks je nastupala? Ne vidim nijednog argumenta, a obicno se kao reference navode impressumi, revije, foto shots i saradnje.
kome ona dizajnira
oooo manekeeeenko, ta ima? :))) gdje li si ti bila manekenka da mi je znat..heheheh...i to jos menekenka koja i misli...jesi svestrana...hehehheeh ja veze nemam sa modom nikakve a itekako sam cuo za ovu dizajnericu..cak sta vishe, poznato mi je da je mozda i najcjenjenija BH dizajnerka u svijetu mode koje nema veze sa \"modnom scenom\" u BiH.
Nikad cula za ovu dizajnericu, potpuna anonimka u svijetu mode. Sto niste prikazali nesto od kolekcije? Ovako se svako moze nazivati \"dizajnerom\". Mislim da levati placaju sarajevo-x.com za \"clanke\", odnosno da su clanci ustvari placeni oglasi.