Moda i ljepota
0

Miss BiH Sanda Gutić privukla veliku pažnju u Indoneziji

Klix.ba
Miss Bosne i Hercegovine Sanda Gutić doputovala je u Indoneziju na pripreme za izbor Miss World 2013. 

Pri dolasku na Bali uslijedio je prelijep doček, gdje se Sanda upoznala sa ostalim učesnicama. Naša najljepša djevojka za 2013. godinu je već drugi dan u Indoneziji, gdje traju pripreme za izbor Miss World 2013.

Na samom dolasku privukla je pažnju mnogobrojni medija, bilo gdje da se Sanda pojavi oko nje su kamere i fotoaparati, što se i vidi iz priloženih fotografija koje nam šalju organizatori Miss World.

Prvi dan priprema protekao je u predstavljanju djevojaka iz cijelog svijeta, a ove godine je oboren rekord u broju takmičarki, jer se na takmičenju nalaze predstavnice 132 zemlje učesnice.

Drugi dan priprema posvećen je predstavljanju učesnica u nacionalnim nošnjama. Za naredne dane predviđeno je formiranje grupnih takmičenja svih učesnica, nacionalni ples, kao i mnoga snimanja i probe. Naša Sanda smještena je u sobi s Miss Hrvatske Lanom Gržetić, a druži se i sa drugim djevojkama, predstavnicama Srbije, Austrije, Južne Afrike, Francuske, Sjeverne Irske, Gibraltara...

Veoma je važno da građani određene države mogu dati glas podrške svojoj predstavnici, pa tako i građani Bosne i Hercegovine i šire mogu pružiti podršku tako što će lajkati Facebook stranicu, saopćeno je iz Direkcije Miss BiH.