Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram priznati, mislim da je ovo prvi put da imamo ljepuskastu djevojku da nas predstavlja na jednom ovakvom takmicenju. Do sada sam na Izboru za miss BiH gledao sve i svasta, samo ljepote vidio nisam.
Uhhh lijepe oci, k'o ona Fox...
uhhh i ovdje bi mogli dobro procii ... djevojka je prelijepaaa
Bas je djevojka lijepa :) fakat dosta podsjeca na Megan Fox :)) Sretno Sanda ! :)
Sanda prelijepa, bas ljepotica. Mogla bi u prvih 10.
Da nije iz Bosne...mogla bi i pobjediti...
Tako i jeste nazalost, ovako joj je automatski -20 mjesta. Zna se kako ce ici svake godine, među najbolje indijke i venecuelanke, pa se mora dati i istocnom bloku nesto, i obavezno crnkinje i kineskinje medju prvih 10 da ne bi bilo rasnih polemika.
On on je boba ;))
pretpostavljam da je sanda za mir i da se u slobodno vrijeme bavi humanitarnim radom. što se tiče njenog izgleda htio bih samo reći da joj nešto nije u redu s nosom.
😆 On je od oca srbina i majkr rvatice. A pjevace te vi sto vi mi sa istoka i zapada sviramo. Imate da tancate ka na svadbu ehehe :)) Poturice srpske. Raspadu u tebe je srpsko-rvatska krv a mozgom ti se seta virus-allah xaxaaxaxa . Himna anti/virus kaspersky ehehe Pasce tursko
Vjerovatno nisi isao u skolu?
Lijepa je stvarno.
Ova Sanda je fakat lijepa.
A 'dje Husneta??? :)
pazi da ne dones sidu sa balija hahahahahaha
Al' si dobro pogodio-la----ispravka prednjih navoda hehehe
definitivno po prvi put da ide neka lijepa da nas predstavlja i sretno joj bilo
K'o bombona !
Jes bombona popularna, valda sto je slatka:)
Vrlo moguće !!! ; ))
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
guticka voli da guta