Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona i Igi Pop su do kraja vodili neizvjesnu bitku za najbolje "ruke" među slavnima. Pobjedu je odnijela Madona zbog bolje definicije bicepsa koju pripisujemo njenom hobiju. Naime od preseljenja u Portugal svake sedmice "fasungu" iz prodavnice vozi u civarama. Kako sama kaže to je win-win situacija za nju. Ne zagađuje okolinu a i pomaže joj da zadrži izgled mumificiranog leša, koji je možemo to tako reći zaštitni znak njenog rivala 😁
Slike stare 15 do 20 godina, daj ljudi upiste Madona paparazzi poctures na google, pa ces vidjeti na sta lici cudoviste.
kraljica👑👑👑
gadna je
Baca handjobove I dan danas
ko da nema 60 godina, al zato u zivotu mista teze nije digla od mikrofona i dilda
genetika
Najbolja je bila u fazi kad su brkovi bili popularni. Michael Jackson na nebu, Madona na zemlji.
Čovjek kad laže treba da vodi računa da nema slike ili videa. Vi više ni o tome ne vodite računa ko da ste na jaslama zločinačke SDA ! Čuj borio se u trezoru 4 godine pa onda zaposlio 100 000 za 4 godine ! Hahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahaha.
Koliko ih odrzava i ne imala.
Jeli koka ocijenjena?
sta uopste znaci"najbolje ruke"? Da moze podici najvecu tezinu?
Masonsko smeće. Šta je masonskih loža prošlo kroz nju.
zaboravih rec, poredim nju i moju punicu koje su istih godina ;( Nemam rijeci...
po nasem nek je masnoce. U nasih zena vec poslije 30-te ruke im imaju veci obim od mojih nogu i to nam je sexy ;))
ma cim se udaju, ko da ih s lanca pustis. jedu sve redom ko nunu-usisivac iz teletabisa 😂😂😂😂😂😂😂😂
"i voda mi se prima" "imam teške kosti" 😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To ti je isto ono kao kad imaš malu tjunu, al zato nisi ćelav :D