U Gradačcu
20

LC Waikiki otvara svoju jubilarnu 30. trgovinu u BiH, kupce očekuje zabava i popusti

LC Waikiki
LC Waikiki
LC Waikiki, omiljeni brend kupaca širom Bosne i Hercegovine, slavi otvaranje svoje 30. trgovine u našoj zemlji. Veliko otvaranje planirano je za 15. oktobar, a za ovu posebnu proslavu izabran je Gradačac.

Pridružite im se na proslavi otvaranja 30. LC Waikiki trgovine u Gradačcu, u nedjelju, 15. oktobra, na adresi RIS Park, Sarajevska bb, s početkom u 9 sati i iskoristite posebnu 3+1 ponudu na cijeli asortiman na dan otvaranja.

Budite spremni za nevjerojatne popuste, poseban program za najmlađe i, naravno, najnoviju kolekciju odjeće za narednu sezonu.

LC Waikiki
LC Waikiki

Od svoje prve trgovine, otvorene 2010. godine u Alta Shopping Centru u Sarajevu, LC Waikiki je osvojio srca kupaca svih uzrasta i postao apsolutni lider na našem tržištu. Trenutno, brend ima prodavnice u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Banjoj Luci, Zenici, Bijeljini, Trebinju, Brčkom, Gradišci, Živinicama, Gračanici, Kaknju, Tešnju, Vitezu, Cazinu, Sanskom Mostu, Prijedoru, Prnjavoru i Derventi, sa planovima za otvaranje i novih lokacija.

Brend je prepoznatljiv po širokom asortimanu odjeće, uključujući više od 40.000 različitih artikala za sve članove porodice - od najmlađih do najstarijih, koje u svakom trenutku možete pronaći u nekoj od njihovih trgovine. Bez obzira da li su u pitanju bebe, tinejdžeri, žene ili muškarci, LC Waikiki nudi savršeni komad odjeće za svakog

LC Waikiki
LC Waikiki

LC Waikiki također je poznat po svojim nevjerojatnim ponudama i akcijama tokom cijele godine. Njihov moto je pružiti najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu, čineći modu dostupnom svima. Bez obzira na vaš budžet, možete računati da ćete u LC Waikiki pronaći moderne komade visokog kvaliteta.

LC Waikiki
LC Waikiki

Iza ovih fantastičnih proizvoda stoji tim dizajnera iz cijelog svijeta, koji pažljivo prate najnovije modne trendove kako bi vam pružili modernu garderobu koja je istovremeno i pristupačna. Koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, LC Waikiki se trudi da obezbijedi odjeću koja će vas osvježiti i u kojoj ćete se osjećati sjajno.