Šta se nosi ove sezone?
0
Kate Moss u neodoljivim ljetnim kreacijama
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recept za besmrtnost je Kate Moss,nevjerovatna je.Anticka Afrodita.Bezvremenska ljepotica bila i ostat ce pseudonim za stil.Mnoge ce dolaziti i prolaziti ali ona je br. jedan.Svaki put jedva cekam nove editoriale ove cudesne zene.Ona je umjetnost sama za sebe.
kako su super kreacije i fantasticno joj stoje..pogotovo ovaj crveni ruz..inace,najbolja je ta stara postava manekenki koje su fkt izgledale i dan danas iygledaju! kate moss, claudia, cindy..profesionalke.. a ove haljine su predobre. svi vi koji samo pljujete, bas vam mora biti jadno u zivotu.
previše provokativno i obično.....
i ja bih da ovako izgledam!
uh, uh što je zavist gadna stvar... ;)
Pu drogerašice!
...suha ko prut... nema je za sto cuko ujesti...
Ja bezveze ribeee!!!