Šta se nosi ove sezone?
0

Kate Moss u neodoljivim ljetnim kreacijama

Sarajevo-x.com
Poznata britanska manekenka Kate Moss ponovo je dokazala da ponekad u modi 'manje znači više' snimivši seriju fotografiju za novu liniju odjeće poznate marke Topshop.

Nova linija Topshopa u potpunosti je inspirirana odjećom u stilu slavne manekenke koja je već deseti, jubilarni put, zaštitno lice poznate modne marke.

S žarko crvenim ružem, zlatnim rumenilom te očima naglašenim crnim tušem, Kate Moss je predstavila ljetne odjevne poslastice kakve i sama inače nosi.

Nova linija Topshopa namijenjena je za svačiji džep, tako da se cijene odjevnih predmeta kreću od 18 do 130 eura, piše Daily Mail, a u prodaji će se naći već sutra.

Sama linija odlikuje se jednostavnoću krojeva ali i živim životinjskim uzorcima koji su ponovo 'in' ovoga ljeta.

Nezaobilazne su i duge pamučne ili svilene haljine koje su apsolutni hit sezone te otvorene sandale od umjetne kože zmijskog ili leopardovog uzorka.

Okosnica nove linije je marokanska šifonska bluza sa vezom koju je Kate, iako prozirnu, obukla bez grudnjaka. Jednostavnost bluze Kate je upotpunila bogatim indijanskim naušnicama uz koje nije potreban nikakav drugi nakit.

Pored dugih haljina ne treba zaboraviti ni kraće verzije za najtoplije dane, a ove sezone nose se mini haljine bez naramenica s obaveznim lepršavim donjim dijelom, a uzorci divljih životinja, leoparda, tigra ili zebre su obavezni.

Što se tiče nakita, ovog ljeta nose se ogrlice od velikih drvenih ili metalnih perli , bogato ukrašene naušnice te tanke metalne narukvice u velikom broju.