Nova lokacija bh. brenda
24

Kao suvenir sa sarajevskog aerodroma ponesite modne dodatke brenda Dresscode

Dresscode
Dresscode
U novoizgrađenom terminalu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu otvorena je trgovina vodećeg bosanskohercegovačkog modnog brenda Dresscode.

Ukoliko ste krenuli na poslovni put, a zaboravili npr. kravatu, odaberite novu domaćeg brenda i sigurno je da će vam uskoro postati omiljena.

Dresscode
Dresscode

"Nova prodavnica Dresscodea otvorena je na terminalu B sarajevskog aerodroma s namjerom da se našoj dijaspori i turistima pojednostavi prilika da dođu do jedinstvenog domaćeg proizvoda, kojeg mogu ponijeti kao poklon ili suvenir kada krenu iz naše zemlje. Razmišljali smo i o poslovnim ljudima, kupcima Dresscodea, koji u žurbi pakovanja za poslovni put zaborave nešto ponijeti ili im treba osvježenja, ali i poklon za saradnike s kojima će održati sastanak. Istovremeno, raduje nas da ćemo biti dio širenja kapaciteta sarajevskog aerodroma, te da ćemo zajedno kvalitetom promovirati našu zemlju", rekao je prilikom otvorenja Huso Hasanović, generalni direktor brenda.

U trgovini koja će sadržavati limitiran asesoar modnog brenda koji zahvaljujući svojoj kvaliteti doživljava ekspanziju na tržištu, moći ćete odabrati kvalitetan poklon za vaše poslovne saradnike, rodbinu ili prijatelje, a turisti i dijaspora suvenir, koji će vječno trajati i podsjećati na dragu Bosnu i Hercegovinu.

Dresscode
Dresscode

Također, ne propustite ni aktuelnu akciju od 70 posto koja je u toku na kompletan Dresscode asortiman pa čak i na kolekciju koja nosi potpis jednog od najboljih bh. košarkaša i reprezentativaca Džanana Muse.

Budite šik i elegantni i iznad oblaka!