Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova bi umrla kad bi pojela deset ćevapa.
ako bi karno ovu kološćuru da li bi me strpali u zatvor i da li bi me proglasili pedofilom posto je maloljetna.
@FahrudinAbdicSBB Da, strpali bi ti ga u zatvoru...
Kako bi nju moja nana rahmetli za mjesec dana burekom i filovanim paprikama dovela na normalnu kilazu
Kakva joj je mater kad je ona ovakav gabor ? fuj osvaja ona svijet kostura
Ovo nije vidjelo žene. Da joj je skinuti silnu šminku i dodatke, niko je ne bi ni pogledao. Ružno i bolesno mršavo. Kažu u nekim krajevima gdje je ikavica u upotrebi - zakiti klip pa će biti lip. E tako je sa ovom "ljepoticom".
Jel to opet klix ima rubriku golisavih treba, sad kako su prosli izbori i SDA im rekla da moze to ici u program? Ili je ovo... onako... sad pa opet ko zna kad?
Pravo zgoljava, ofinger bi joj pozavidio...
mis chackalica
Ima "wingspan" kao Kevin Durant
gledoh do slike br.5,dalje nemoram jbga,dvije noge ko dvije slamke.....xy dislike
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
grom te jebbo 2.5 m ruke
Dali je ovo “sjeb “ za roditelja multi milionera.?Imas sve, mozes dijete poslati na prestižne svjetske univerzitete da se skoluje, a djete neće ili nije sposobno da uči i odluči da bude model ,da se pati gladju i bude na budnom oku raznih perveznjaka iz svijeta mode
Ko vješalo plahe s obe strane ista
nikakvo tijelo
Da mi je samo znati kakav je um osoba koji ozbiljno prate ovakve elementarne nepogode od ljudi. Poznati samo zato što su poznati.
Ni prići kevi..
Mati joj je i u ovim godinama zgodnija i ljepša od nje.