Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugim rijecima preko neke stvari do slave. Ne bih rekao da te neko zlostavljao ako si dobrovoljno prihvatala te “poslovne ponude”. I sad po stare dane, kad vec padaju u zaborav, izlaze sa pricama o zlostavljanju, mrs.
u biti sada je zlostavljanje ako imas sex a nisi bas nagodan za to. KOntas kao ono zenu boli glava pa ti da... eto tako je njoj bilo...
mislis preko izmedju noga
Cuj-ne bi postala slavna???Pa nema ni jednu fotku na kojoj nije gola.Odvratno prostacki,time je placala cijenu slave i sad se kao zali??
švapska rawaku
Hoce to kas guzicom polugolom vrckas jos ako va primis, poslje jb nema kajanja
tako je,svaki uspjeh ima cijenu...to mala
Poslije J nema K
kako nema? pa djecu u prvom razredu uče "... G,H,I,J,K,L ..." :-)
unovci nego sta..."sutila sam" jer znate, treba uspijeti, pa onda...dovoljno govori o karakteru osobe. Zasto ne bi mogla uspjeti da je odmah nesto prijavila? Sad ko fol knjiga, lova stize. Bjeza ba...ako imas predispozicije i dobar izgled uspjet mozes. To sto si trpila je tvoj licni problem...
Kao ona priča od glumaca da im smeta kada idu na premijere i moraju na crveni tepih a fata ih panika od kamera i fotoaparata.WTF
Djevojci profesija model. M o d e l. Niko si i nista, lutka za izlog koja hoda. I smetaju joj pogledi. Npr. Ronaldo sad kaze, vi ne znate koliko sam ja patio jer ne podnosim da me iko gleda dok igram fudbal. Previse sam ja na kliksu danas.
Feminizam i Kuravele bolesne.
e jesi mi i slavna u vrazju mater...cuj godinama,jbte covjek bi rekao da si iskusna stara dama,a ti tek 30godina🙄nije to moja ti jos nista,tek ces da vidis....najbolje godine su ispred tebe..
Nisi ni postala slavna, postala si poznata
Obraz za slavu ma daj molim te,to je isto da meni daje neko milion da mi ga pristavi...
Ja mislim da bi opet isto uradila,slava je čudo.
Gledali smo 😁