Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oskar popularnosti???? hahahahahahahahahahhahhahahahahahahahahahhahahaha
Manne
Argetaš, ubit će te zavidnost, mrznja i ljubomora.
Fufice i bahlije kao što su Hadžibegić i ova mala seljančica se prodaju za šaku dolara i trče u Banjaluku kao da je neka svjetska dodjela...fujj!!!
Jarane Banja Luka je grad u Bosni i Hercegovini, sta je problem da se ide tamo??? A drugo je sto je ovo ubleha od Oskara.
Nije problem ići u BL..i sam često idem..govorim o karakteru jednog dijela Bošnjaka...ono kad primiš plaketu ili zahvalnicu s pečatom zločinačke tvorevine...o tome govorim...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko zlobe i zavisti u komentarima. Jedna mlada i lijepa djevojka nicim nije zasluzila tako gnusne komentare. Sram vas bilo. Imate li sestre, kcerke i sve ostalo u zenskom rodu?
šta ona pjeva?
Malo je čudno da nema momka.Niko je sa muškarcem nije vidio.
Prodala se i ova za šaku dinara
mozel 1h za 100kermi?...ma moooze
Hu iz ju???
Lijepa ali dosadna vise…
Meni ramovicke iste oni dinosauri biljozderi u faci al‘ su sve u svemu lijepe
Ja bih je volio vidjeti u nekom erotskom filmu :)
Dzaba ti ljepota kad ides po tim lokalnim seljackim turbofolk eventima
Rospijetina bestidna
Ove bal... znaju kukati kad kažu da je BL u RS i dalje je RS država a sad pljuju po BL
Opet platila članak. Ova mala nikako da shvati da je raji nezanimljiva. Narcis...ccc
Prelijepa je, missica!
Al zato kad progovori instant proljev. Toliko uvijanja dok priča i kurčenja je previse za Karleušu a ne za ovu malu koja je jučer ispala iz one stvari.