U Banjoj Luci
189

Džejla Ramović zablistala na Oskaru popularnosti i opravdala titulu jedne od najljepših bh. pjevačica

I. S.
Foto: Instagram/dzejlramovic
Foto: Instagram/dzejlramovic
Džejla Ramović je zablistala u elegantnom izdanju na Oskaru popularnosti u Banjoj Luci te opravdala titulu jedne od najljepših bh. pjevačica.

Ostala je vjerna svojoj omiljenoj modnom dizajnerici Jelene Mikašinović pa je tako odabrala kreaciju njenog brenda Mykash u kraljevsko plavoj boji. Izgled je upotpunila špicastim štiklama i nakitom. Na društvenim mrežama je dobila samo pohvale.

"Koliko ljepote, pristojnosti i elegancije u ovoj mladoj djevojci. Predivna", "Najljepša ikada", "Jedna posebna, divna mlada dama. Ljepotica", samo su neki od njih.

Ona je na spomenutoj muzičkoj manifestaciji prvi put nastupila s Hennyjem s kojim je otpjevala duet "Rizik". Pored njih dvoje, publiku su zabavljali i Alen Islamović, Albino, Emir Đulović, Osman Hadžić i drugi.

"Oskar popularnosti je najdugovječnija muzička manifestacija u Banjoj Luci, a ja mislim da je i na Balkanu. Krećemo u novih 25 godina. Sretan sam što je i ove godine Oskar popularnosti povod da u naš grad dođu ljudi iz muzičkog svijeta, medija, kao i brojna publika sa svih strana Balkana", izjavio je producent Zoran Đurić.

Džejla je nedavno otkrila hoćemo li je nekada vidjeti na modnoj pisti.

"Ko zna. Ne mogu da kažem da ne bih voljela, ali je to dugačak proces. Ne mogu da tek tako izađem da šetam, možda nisam skroz vješta. Prije bih to učinila pred kamerama za neke reklame. Na tome čak i radim, a da li ću biti manekenka, to ne znam", kazala je za Grand.