Moda i ljepota
0
David Beckham postaje glumac
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mmmmmmmmmmmm
jao kako je dobar!!
kristijane glupane, ko prvo da nije turaka ne bi ni srba bilo a ko drugo, ova bagra engleska mi stvarno ide na kurac, i rado bi ga nabio cak i bez kondoma
Prvo pjevaci koji glume, pa sad fudbaleri... kad ce programeri u glumce...
kad ce on doci u Sarajevo
Ode u glumce i posta popularan.
David Beckham postaje glumac..boli me kurac...:)))bar se rimuje ako nista!
Kristijane jazavcu navrati nekad kod nas,ima nas još živih,rado bi te upoznali! Povedi MAJKU ako hoces da se imamo čemu smijati!
HAMO VIDI MU GLAVE
Ovaj bekam mi je odvratniji od figa i ronalda mater mu jebem izdajnicku. Izgleda da ovah cetnik iz beograda hoce da ja i moji projateli opet pocnemo klati njegovu bracu srbe po bosni.Jasenovac i Gradiska stara ce opet da ozive.Ja sam Francetic Juro sto je srbima kurcinu zaguro.
stvarno neznam zasto ovakve vijesti uopste i prenosite.
Jebli ti Turci mater
Joj turci uvek vam nesto krivo kada vidite nesto uspesno... Pozdrav iz Beograda - OJ TURCI NEKA NEKA VELIKA VAS JAMA CEKA SIROKA JE JEDAN METAR A DUBOKA KILOMETAR!!! - voli vas vas Kristijan!
Beckham je najbolji.
picke jedne haj vi to uradite! sta ste navalili na njega debil ovo,debil ono. pusti te ga ba nek zivi.