Idealan kroj
488

Bodybuilderi su konačno dobili kolekciju elegantne odjeće koja im pristaje

Klix.ba
Foto: Bradley Allen
Foto: Bradley Allen
Bodybuilderi nemaju baš puno izbora kada je u pitanju oblačenje, a naročito kada se moraju srediti za formalni izlazak ili poslovni sastanak. Stoga je Brad Poppie došao na odličnu ideju te kreirao posebnu kolekciju elegantne odjeće za bodybuildere.

Komadi odjeće iz Poppijeve kolekcije pod nazivom Bradley Allen Appareel kreirani su za muškarce širokih ramena i velikih mišića, a uskog struka, to jest za one čiji gornji dio tijela ima V oblik.

Kako je Poppie ispričao za magazin Men's Health, kada je počeo bildati, svaka košulja na njemu je izgledala preširoko ili preusko.

Foto: Bradley Allen
Foto: Bradley Allen

"Kako sam postajao veći i veći, kupovina je za mene postala noćna mora. Sve je bilo preveliko, premalo, preširoko ili preusko. Nikada mi ništa nije dobro pristajalo", kazao je Poppie.

Međutim, uz svoj preduzetnički duh i želju da pomogne onima koji su se osjećali poput njega, Poppie je odlučio kreirati odjeću za bodybuildere.

Iako mišići dižu samopouzdanje svakom muškarcu, Poppie kaže da "sve pada u vodu" kada nemate šta obući na sebe. Zato se uz Bradley Allen Appareel kolekciju i bodybuilderi mogu uklopiti u bilo koji formalni događaj, izgledati odlično na poslu i slično.

Foto: Bradley Allen
Foto: Bradley Allen

Kolekcija Bradley Allen Appareel sadrži košulje, majice i sakoe za bodybuildere svih veličina i oblika tijela. Odlična ponuda jeste i što svako može naručiti košulju prema svom tijelu.

Svi koji su dosad probali Poppijeve komade, bili su oduševljeni.