Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravite li ih od organskog pamuka, tako da i bilderi imaju nešto prirodno na sebi? 💉💊💉💪🏻
Hahaha, čuj to konačno dobili? Pa čovjek samo iz ormara izvuko stare košulje za normalno muško, kakve su se nosile u moje vrijeme. Otkako je došla moda ovih derpe-gegica ne mogu naći ni normalnu trenerku.
svaka cast na komentaru, upravo to sve nesto usko i kad vidim ovu omladinu a i starije isto da su zenske stvari obukli
Molimo bodibildere da ne nose majice iz 5-og razreda osnovne skole...
Koliko retardiranih komentara ogranicenih pitožderaca. Ko vam je kriv sto izgledate ko Bud Spencer ili ko anoreksično žensko, ima seljaka koji se malo nabildaju pa se oblace iz djecijeg odjela, ali ima i normalnih kulturnih ljudi koji brinu o svom ishrani, izgledu i zdravlju. Ja sad 5 bjelanaca spucao, par sparoga, BCAA, kreatin i riblje ulje i odoh 2 sata trenirat, ne iz nekog kompleksa, nego radi sebe. A vi idite pucajte bureke i ostalu hranu za zaokruzivanje
Ja oborio dulum, sad spucao dva bureka, otkovao kosu i odoh oboriti još po duluma. Nije iz kompleksa, a ni radi sebe, već da trava ne preraste.
I da nama jos sto imamo jake noge za razliku od ovih gore pocnu raditi tole bila bi mjera... pravda za jake listove i antihipsterluke
Bodykompleksi su davno rjesili taj problem ...nose slim fit i dodatno ih strukiraju kod krojaca....
ja imam problema sa garderobom ali idealan kroj je onaj kad odes kod krojaca pa sasije po tvojim gabaritima.
To je dobro, do sada sam bez odjeće išao u grad.
Oni ba namjerno kupuju na dječijem odjelu odjeću da bi sto veci izgledali hahahah kaka ba kolekcija ne budalite ;)
UKIDANJEM TRI MILIJARDE MARAKA ŠTEDIMO KANTONE!
Meni je nabildano oko pupka, ima li kakav kroj za mene?
Napokon, nikad mi nista ne stoji fino jer su mi tako siroka ramena.
Čim se pojavi sunce zimi na pola sata, odmah majice kratkih rukava i šorcevi i onda cvokoću od zime hahahahaha.
Samo tri slike,😔
i to zakopcano do grla :(
ja bar ove sto poznajem namjerno uzimaju kosulje i majice dva broja manje samo da bi misci dosli do izrazaja inace koja bi bila poenta da se nepokazju misici? Treniraju li oni samo za sebe? Malo morgen ;)
Nikad necu razumjeti ljude koji idu u teretanu koji idu na masu i da imaju sto veci postotak masti