Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu baš suptilni ako si crnac
Nikako ne mogu shvatiti kako je bilo kome privlačno da crta po sebi bilo šta. Zar ima išta ljepše od tijela kakvog je Stvoritelj dao?
Možel tato boje vjetra fuj nije bolest sve što boli
Ako ima sta ruznije od ovih tetovaza, bolan procitaj knjigu, pomozi nekom penzioneru u komsiluku, obrazuje se, bavi se sportom... budi koristan. Hem platis, hem ruzno, hem boli, hem mozes dobiti infekciju ili na duge staze oboljenje jetre... Manite se djeco gluposti...
Glupe vijesti.
Kad pomislim na tetovažu pomislim na idiote koji će ili platiti da im se skida ili gledati isti motiv na sebi, godinu za godinom, kako blijedi i smežurava.
not sexy at all......izgleda bolesno
HEROIN LOS I NIKAKAV!
A možeš na sebe polijepiti i heklanje.
ova je izmisljeno zbog crnja da se vide tetovaze