Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponekad skokne do Dubaija
Pisamo po sirotinji
Rimsko carstvo u svojoj vladavini imalo je trend majmuna kao kućnih ljubimaca, to danas isto vidimo sa ovim psima, koji se tretiraju kao ljudi, defacto mi kolektivno kao civilizacija idemo putanjom -2000godina.
Kad ovakve gluposti pročitam, a to je na dnevnoj bazi, jednostavno stanem. Pitam se u koji smo mi alternativni svemir otišli, je li neka kolektivna lobotomija bila nad nama pa su vrijednostima zamjenjeni polovi, jer ovo je stvarno kao u horor filmovima. Gledas situaciju koja je apsulutno apsurdna i svi se uredno smješkaju a svijet je divan i šaren. Sve izgleda kao neki scenarij apsurdne realnosti, je li i Vama?
PA TO JE TO O ČEMO ONAJ POP IZ SRBIJE GOVORI... "ALAL VERA, MI SRBI SA 50G. OD PORODICE IMOVINE IMAMO PSA ILI MAČKU A OD IMOVINE IZNAJMLJEN STAN, UGLEDALI SE KAO NA ZAPAD"
Ova potroši ko 30 porodica. Možeš ti bit Elon Musk, ali i more istekne kroz najmanju rupu.
To joj je dečko.
Nije cuko nista kriv 😊
Čime li je ovaj ćuko zaslužio zabavu... 👅👅👅
Kobila
Pa, realno ako mogu ljudi organizovati “svadbe” za prvi rođendan svog djeteta, što ne bi mogla ona rođendan za psa?
I sam sâm bio gost na jednoj sličnoj proslavi nedavno... Odneo džak granula i poprilično neprijatno se osećao. Pokrenuo lanac prozivki na račun rođendankovih vlasnika. Ne verujem da ću opet biti pozvan.
Mrš
Vise lici na instagramusu 😂