Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
besposlen pop i goveda krsti, tako i klix sa ovim clancima
Cemu sluzi ALUMINIJUM u vakcinama kojima PELCUJETE malu djecu, o tome vi nama clanak dajte, za mat i sjajnu stranu nije bitno, bitno je da je ALUMINIJUM u vakcinama! Zivjela NAUKA, Zivjela kalcificirana PINEALNA zlijezda! Zivio VAZELIN!
Sjajna blješti, mat kulira.
HowdyDude degenerik, obrati pažnju na pakovanja smeća kojim se hraniš, skoro sva su obloźena aluminijumom!
pojma vi nemate, vidjeli na tik toku neka rospija nesto rekla vezano za ovo pa vi se nasli pametni. bolje da ste pogledali kako se pravi alu folija pa bi znali objasniti sto je jedna strana mat a druga sjajna.
vece gluposti u zivotu ne procitah, klasican clickbait clanak
1000 istrazivanja na netu ima koja pokazuju da je svejedno kako se okrene...
Obje strane služe za trovanje aluminijumskim nano česticama!
Ti si budala i bez aluminijuma
40 godina mi je a nisam znao da imaju dvije razlicite strane ... zanimljivo...
Ovaj novinar bice da se zafrkaje. Po toj logici ako oblacis odjecu s vana unutra bice ti toplije, a ako oblacis odjecu hlace ili kosulje gdje ona sjajnija strana i to zimi. Ljeti se oblacite kako i jeste. Samo zimi oblacite svu odjecu naopacke da vam bude toplije, a sto se tice cizama, ubacite alu-foliju ali sjajnu stranu do tijela-to umjesto portabilnog redijatora za tabane. Opasan koeficijent inteligencije, evo oci mi ispale nemog se nacudit.
Samo budale peku hranu sa alu folijom.
Nazalost znam
sta je aluminijska folija
Razlika je minimalna
Znamo