Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ne kažu da poslije gradnje treba dugo vremena da se zidovi potpuno osuše. A kod nas odmah ključ u ruke i još zadihtuju stan PVC stolarijom, jer je drvo ispalo iz mode i eto vlage i plijesni. Trebalo bi u novogradnji držati prozore otvorenim koliko se može, dok je lijepih dana.
Uklanjanje posljedica, a ne uzroka. Dobra vanjska izolacija i budj se vise ne pojavljuje...provjereno
Rjesenje za probleme sa vlagom: https://klimateh.ba/category/odvlazivaci-isusivaci-zraka?gclid=CjwKCAiA6byqBhAWEiwAnGCA4AbVlkzT8aCyMYy-7hQo-oL0v-eTS-7LooyH53Z5PZxBvIlu8B74GBoC9kkQAvD_BwE
Pokusao sam svasta u vezi ovoga,a cuo sam da ima neko novo namjenski sredstvo za to,ali nije ni jeftino,pa ako nekom nekom treba brzo i efikasno sredstvo i jos isprobano jer sam se uvjerio da radi ekstra a to je Varikina,samo naspite u rasprsivac i poprskate na zid i ne morate poslije krpom cistiti,a jeftina i dostupna u svakoj prodavnici,e jedino sto je jakog mirisa i morate ostaviti prostoriju cijeli dan da se prozraci i rezultat ce biti top.
Ovo je glupost čista. Treba postaviti hidroizolaciju izmedju zida i temelja i treba termički zaštiti zid s vanjske strane..
100%, imam u stanu problem sa vlagom, sve zbog toga sto vanjski zid nema pravilnu izolaciju. Isprobao sam mnoge nacina i sredstva ali to je samo privremeno, vlaga se opet vrati.
Upravo to sam uradio i otklonio uzrok vlage. Ovo sto ona predlaze je uklanjanje posljedica i nista vise
Pa ova fotografija sto ste vi stavili nigdje veze sa videom.
dobra je vlaga :)