Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lahko prodat i zaboravit fol živjet ce vječno u mislima.....cccc samo roditelji su iskreni prijatelji.Kaže ona stara nisam znao da mi roditelhi nevaljaju dok se nisam oženio.
Udri jace Manijace.
Prelijepo i užasno, sve u zavisnosti koliko droge bum si konzumiral.
zivio zivot do daske, da je nekad znao malo da skine nogu sa gasa bio bi jos sa nama....ali da moze opet da bira ne vjerujem da bi ista mjenjao...ko zna...
zivio zivot do daske, da je nekad znao malo da skine nogu sa gasa bio bi jos sa nama....ali da moze opet da bira ne vjerujem da bi ista mjenjao...ko zna...
Ljubav se zove imenom tvojim 🤗
Stan se prodaje, samo stan.. Bez namjestaja i suvenira. Seli zena, da bude blize unukama 😊😉
Da mi je neko prije deset godina rekao da ću danas živjeti kako živim, da ću realizirati većinu svojih maštanja i snova - ne bih povjerovala ni sekunde. Ali eto, kad čovjek odluči, sve se može" OVO citaj omladino!!
...pa i nije nesto - najblaze receno, stolarija jest PVC ali najjeftinija izvedba, parket je ok,po onom sto se vidi od namjestaja daleko je to od nekog luksuza , na zidovima se naleze neke boje koje su prikladnije za vanjsku fasadu negdje u Kolumbiji,mini radijatori prikladniji za zahod...ko bi rekao da takve zvijezde zive u takvim uslovima.
to je bio jedan normalan frajer
amigo mi hermano
Ima li iko da nema ovaj Alples krevet :-)
Ima.
Nebitna debloguza....
@blueflamee cemu onda prostor za komentarisanje? Za laskave i super divne komentare? Pa nije ovo instagram profil neke umisljene dive koja brise negativne komentare. Ovo bi trebao biti ozbiljan portal.
Zašto bi trebao biti, jel zakonom uređeno da ovakve stranice moraju poštovati slobodu govora? 2 budale otvorile davno portal koji još traje, to si mogao biti i ti 🤷‍♀️🤷‍♀️
On je bio kraj a kci je prava papanka.
Jel’ vi ovo nama malo brisete komentare? “Član 10. Evropske konvencije – sloboda izražavanja Član 10. Svako ima pravo na slobodu izražavanja. Ovo pravo obuhvaća slobodu vlastitog mišljenja, primanja i saopćavanja informacija i ideja bez miješanja javne vlasti i bez obzira na granice.” Da vas malo podsjetim sta ste ucili na predavanjima kod prof. Amile Sljivo Grbo, moji novinari dragi. Malo ste “preskakali” predavanja kolektivno izgleda.
Brišu
Ti otvori sebi stranicu pa nemoj brisati komentare haha, taj zakon se na ovo ne može primjenjivati. Studirao si fpn a ne pravo. Usput, ta profesorica je klasičan primjer kompleksašice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)