Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ciment jel? 😂
Najveći mrav u mom vrtu, umro je od cimetne kapi, svi mravi tuguju, isplakaše za dan, suza već dvje tri kapi..
Radi radi moraš dvije vrhate supene kašike cimeta pojes onako same prije spavanja i sutradan se probudiš bez ijednog ujeda a ni pidžame nisi imo, samo u gaćama spavo. Mene već duže vrijeme ne ujedaju. Cimet zakon.
hocemo hvala jer mravi su najveci problem
ja nalozim mrave protiv komaraca i pobiju se medjusobno. koristim religiozne razlike kao katalizator.
Jedino neo pitroid onaj insekticid iz Agricoma da radi, ali ni to ne skroz. Npr i dalje vidim pokojeg velikog brzog mrava po kući nakon 2 mjeseca od postavljanja. Doduše već prvi dan mi je zaustavio male mrave, kojih sam našao 100 na jabuci koju sam ostavio na podu. Čim sam stavio to, i 2 jabuke na pod već sutra na isto mjesto, nijednog mrava. Sinoć sanjam kako ni insekticid ne djeluje, noćna mora.
@SilaMilicija zaboravi hemijska sredstva I otrove,sto alo dodje u ruke male djece kojima su biljke zanimljive,
Probao. Ne funkcioniše.
@Fanat Evo sedam dana pokušavam isto sa cimetom i praškom za pecivo ali ništa. Mravocid danas uzimam, to jedino može da ih otjera iz kuće.
Više volim cimet u jabukovaci😅u sutliji,u medenjacima😍a za mrave ima neki sprej i ne dolaze više na to mjesto gdje su bili.
Nije tacno da cimet rjesava problem mrava u kuci. Provjereno u praksi i bez ikakvog efekta.
kod mene mravi hodaju po njemu, kad su gladni malo ga i pojdu :-)