Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apelujem da bude više ovakvih članaka da bi se što više olakšao posao muškarcima kod kuće. A ne da se jadnik prepadne kad ne može nešto da očisti... hahahahaahahahah))
Apelujem da bude više ovakvih članaka da bi se što više olakšao posao muškarcima kod kuće. A ne da se jadnik prepadne kad ne može nešto da očisti... hahahahaahahahah)
Kad neko ovako uprlja svoj zivotni prostor ne treba mu sredstvo za ciscenje vec psihijatar...
klixe......prestanite krasti clanke sa "Daily Mail-a" neko od nas i to cita a mogli bi vam i tuzbu zalijepit
"...željela je naći proizvod koji nema hemikalija u sebi." "Ono što će vam biti potrebno da napravite ovo sredstvo za čišćenje je kašika detardženta za pranje suđa, kašika alkoholnog sirćeta, kašičica sode bikarbone..." Nema hemikalija... nikako.
Sjebite namjestaj sa samo cetiri sastojka!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Odlicno. Ali, ako je uspjela s tom tekucinom ovako ocistiti, onda treba da kupi neku dekicu, pa da lijepo prekrije mjesto gdje se sjedi, tako da iduci put ne mora ribaciti sircetom, nego da samo ubaci dekicu na pranje. Mozda je lakse.
@EvelinSalt Jadan tvoj muskarac, ne bi mu pomoglo ni 5 dekica. :D
@EvelinSalt A sudeci po nivou tvoje nervoze, mozda mu na tvom mjestu ne bih ni ja olaksala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)