Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo izgleda, ali opet mi bizarno. Svaki vjerski objekat ima neku odredjenu energiju, i nije mi to bas mjesto za zivot...
@banana tebi je alipasino san snova
Kad realno sagledaš pogodnost lokacije, u gradu koji ima više stotina puta veći gdp od BiH nije toliko ni skupo. U Sarajevu bi Npr za nešto ovakvo tražili min 1 mil. U Zagrebu i Beogradu 2 do 3. Ne bitno što je crkva bila, London je 1 od 3 financijska centra svijeta. Pa skuplji po m2 kiosci kod nas kad se prave.
Jbo coronu, nek se gradi i prodaje
Ovo treba napraviti Nana orlovic sa svojom crkvom 😀
ovo pokazuje i dokazuje koliko je kršćanstvo u krizi! gdje ste vidjeli u islamskom svijetu da je ijedna džamija pretvorena u bilo sta osim za mjesto ibadeta.
ne govorim za islamsku Andaluziju gdje su dzamije pretvorili u crkve
@sabansaulic82 poceo sam pisati komentar ali sam odustao jer sam ti procitao ime. Saban Saluic, najveci papak i seljacina koji je ikada hodao planetom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio sam u Francuskoj u hotelu koji je bio crkva. Moram reci da je bio neobican osjecaj u cijeloj zgradi. Restoran je bio osjecaj sad ce iza stuba da se pojavi svecenik i krece misa a ono konobar dolazi lol.
Meni vala ne izgleda kao da je iskoristen potencijal prostora. Nije neki arhitekta bio. Ovo je bas premoćno moglo biti. Ovako nekako prosjecno lijepo izgleda.
Kad su Turci osvoji , prostor Bosne Hercegovine Krajine Posavine Soli Donji krajeva Dalmacije, usore , zahumlja , koji se danas naziva BIH , porusili su sve crkve , pogubili kralja , svecenstvo , te malom broju franjevaca (i to samo franjevaca) dozvolili rad , oni su pod drvetom sacuvali vjeru i narod , crkva nije gradevina, ona je zivo bice , 500 god Turskog nasilja ju nije unistilo , dio slabih i labilnih postali su izdajnici , a danas eto i narod
Šta si bio prije nove ere? Kršćanin?
@gooUser1564942866 jesi ti slušao svog brata Srbina na YouTube koji kaže da srbima nikad nije bilo bolje nego kad su Turci tu bili. I nije istina nisu rušili vjerske objekte. Ukucaj na YouTube ZAŠTO JE POD TURCIMA BILO BOLJE i posluša video kratak je
jel se treba krstit prije ulaska il ne? nije mi bas najjasnije
i Kvazimodo je živio u crkvi pa se nije kofrčio
sta je kuca bez okucnice ..
Crkve su na prodaji non stop. To je ko OUR,ako nema ljudi da placa clanarinu zatvara se,prodaje se. Na stotine ih se proda sirom USA,UK.
Isto ćirina stanična zgrada na Ilidži.
Erdogane kupi je,idealna za dzamije
kad te u po frke probude fantomska crkvena zvona