Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREPORUKA GRAĐANIMA 4 Poskidajte sva vrata, ili samo ona koja ne možete zaštemati nogom!
A preporučuju li ko daje ova silna sredstva i opremu za dezinfekciju,jel debilna vlada i kriza srožer ili je i to na teret građana majku vam nesposobno-debilsko-uhljupsku, kao i ona obaveza nošenja maski i rukavica,jeste li ih podijelili narodu stoko .....Diž se narode,razbudite se vrijeme je da počne Balkansko prolječe..
Ovo su oni što ih snimila nadzorna kamera kako su se samo slikali kao da nešto rade, a ništa nisu ni poprskali, Ima snimak na facebook-u. Stade čovjek, pozira kao pršće on gelender, pa pršće sandučad, Dvije tri slike uslikaše i odoše ljudi dalje. Tužno, a ti misliš dezinfikovano, urađeno. ;(
Koje debilarije
malo se previse gledao cernobil...
Ubit će nas hemija..
Steriliši Boga Oca par mjeseci i umrijećeš od obične hunjavice jer će se imunitet svesti na 0.
Uglavnom besmislena uputstva
Čim se raja malo psihički rastereti, odmah novi članak u sklopu Direktive o širenju straha i raspamećivanju ljudi.
Nama ove de...ije trebaju jer smo mi generalno peksini. Ne praktikujemo ni čistoću koju nalaže vjera, a ni zapadnjačka kultura. A korona ... Pandemija straha.
Znači ovako. Političari su najveće kukavice i beskičmenjaci. Naređuju nam izolaciju, distancu, zaštitnu opremu, a svako malo ih snime kako ništa od toga ne poštuju. Da oni stvarno vjeruju u opasnost od korone, ne bi skidali opremu sa sebe. Znači, po direktivi šire pandemiju straha.
Jedva cekam danas da udjem u apoteku ali da nogom vrata otvorim pa u zgradu svoju isto tako..ako je to preporuka nasih nadleznih organa navalite narode ...
Pse ne izvodite vani,najlakše pokupe virus.
Sosta savijeta.Narod nije hajvan.Pisite kako prezivjeti.
pa ovo kad sve uradis mozes direkt da operises negog. Nismo hirurzi.
Fakat pretjeruju. Normalno otvaraj vrata i lift ali operi ruke nakon toga 20 sekundu i gotovo. Preko odjece se niko nije zarazio.